HomeFeaturedFocusPlayStation State of Play: câteva jocuri faine ce vin în perioada următoare

PlayStation State of Play: câteva jocuri faine ce vin în perioada următoare

La PlayStation State of Play Am văzut câteva trailer-e faine pentru jocurile interesante ce urmează să fie lansate în perioada următoare.
La PlayStation State of Play Am văzut câteva trailer-e faine pentru jocurile interesante ce urmează să fie lansate în perioada următoare.

Miercuri seara am văzut materialul State of Play lansat de PlayStation pentru luna ianuarie 2024 în care au fost prezentate câteva dintre cele mai faine jocuri ce vor fi lansate în perioada următoare. Nu toate sunt pe gustul meu, așa că o să vorbesc doar de cele care mi-au plăcut.

Un shooter interesant este Helldivers 2 ce vine pe 8 februarie și care îmi pare că seamnă puțin cu Halo.

Avem pe urmă două episoade din Silent Hill. Primul e The Short Message, ce s-a lansat fix pe 31 ianuarie. Anita încearcă să înțeleagă soarta prietenei Maya.

Dar mai interesant este Silent Hill e, pentru care avem doar un prim demo, fără detalii legate de lansare. După cum vedeți e mult mai bine desenat și continuă genul horror:

Avem apoi un Metro Awakening, făcut pentru PS VR2, pentru cine gustă genul:

Plus o combinație de Ghost of Tsushima și Assassin’s Creed denumit Rise of the Ronin, dar după ce am văzut mai atent demo-ul, îmi pare că doar ideea e în spatele lui:

Și poate că merită să ne uităm și la Death Stranding 2 on the beach făcut de Hideo Kajima, care ne lasă puțin dezorientați:

Și ca să nu uit, dacă vreți să vedeți toată prezentarea PlayStation State of Play de ianuarie 2024, cu toate jocurile, uitați-vă aici:

Sunt curios: e vreun joc care v-a atras atenția în mod deosebit?

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep