HomeFeaturedFocusIn seria "Shot on iPhone" vine o adaptare a Midnight manga, de...

In seria “Shot on iPhone” vine o adaptare a Midnight manga, de Osamu Tezuka

Apple continuă promovarea capabilităților de filmare de pe iPhone cu un nou episod în seria ˝Shot on iPhone˝ cu Midnight, o adaptare a unui clasic manga.
Apple continuă promovarea capabilităților de filmare de pe iPhone cu un nou episod în seria ˝Shot on iPhone˝ cu Midnight, o adaptare a unui clasic manga.

Cel mai nou film din seria ˝Shot on iPhone˝ este Midnight, o adaptare a unui clasic manga, în care vedem o scurtă poveste a unui taximetrist din tura de noapte de pre străzile din Japonia. Odată cu filmul ce vrea să arate nu doar opțiunile cinematice disponibile pe iPhone 15 Pro ci și puterea de a oferi imagini de calitate, înregistrate noaptea, vedem și o filmare din spatele scenei.

Începem cu ˝Midnight˝ – sunt 20 de minute chiar faine:

Filmul este o adaptare a unui clasic Manga realizat de Osamu Tezuka (realizat în 1986), făcută de Takashi Miike, în care vedem un erou (taximetrist) care ajută o fată vânată de asasini.

Și dacă vreți, vă recomand să urmăriți și elementele din spatele filmului, unde veți descoperi și mai multe sfaturi despre cum să folosiți mai bine iPhone-ul la filmarea de noapte:

Pot să spun că ideea de promovare cu ˝Shot on iPhone˝ e una ingenioasă și care a deschis apetitul multora pentru filmare și până la urmă acesta este și scopul: lumea să fie interesată (fascinată) de ˝cât de bine filmează sau poate face fotografii˝ iPhone-ul și să își cumpere unul cu care să își pună în valoare talentul.

Voi ce părere aveți de asta?

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep