HomeFeaturedFocusMotorola Edge 50 Pro, câteva detalii tehnice

Motorola Edge 50 Pro, câteva detalii tehnice

Motorola Edge 50 Pro

Viitorul flagship al celor de la Motorola este aproape de apariția sa oficială. Motorola Edge 50 Pro va fi denumirea acestuia pentru piețele europene. Așa cum ne-a obișnuit compania, în China telefonul se va numi X50 Ultra, iar în Statele Unite va purta numele de Edge+ (2024). Contează mai puțin numele pe care îl poartă, mult mai important va fi de văzut ce are el de oferit.

La interior vom avea o combinație clară de chipset Snapdragon 8 Gen 3 de la Qualcomm și memorie RAM de 12 GB. Chipset-ul este cel mai puternic pe care îl au la dispoziție momentan Androidele. Autonomia va fi asigurată de un acumulator de 4500 mAh. Acesta va oferi suport pentru încărcarea rapidă de 125W. Plus un suport pentru încărcarea wireless de 50W.

Din punct de vedere fizic Motorola Edge 50 Pro va fi construit în jurul unui display OLED cu diagonală de 6.7 inchi. Probabil că se vor păstra marginile laterale curbate, deși majoritatea producătorilor au schimbat direcția către muchii plate a la iPhone. Rata de refresh va fi de 165 Hz, iar rezoluția va fi minim fullHD+.

Sistemul foto de pe spate va avea trei camere. Senzorul principal va avea o rezoluție de 50 MP. Va fi ajutat de un ultrawide și de o cameră telephoto (zoom optic 3x).

Avem și câteva fotografii generate pe calculator, care par a fi cele oficiale de presă. Dispozitivul vine în trei variante de culoare. Black și Purple, care ar putea avea un spate din piele ecologică. Plus una albă, probabil de sticlă, cu un pattern ce aduce puțin cu marmura.

Există chiar și o dată vehiculată pentru lansarea lui Motorola Edge 50 Pro. Care s-ar putea să aibă loc pe 3 aprilie. Mai rămâne de văzut care variantă a telefonului, pentru care piață. De obicei prima pe listă este piața din China.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep