HomeFeaturedFocusLEAK: Motorola Edge 50 Fusion în fotografii oficiale de presă

LEAK: Motorola Edge 50 Fusion în fotografii oficiale de presă

Motorola Edge 50 Fusion

Se pare că informația conform căreia Motorola Edge 50 Fusion își va face apariția oficială pe 3 aprilie capătă tot mai multă consistență. Tocmai avem parte de un leak destul de consistent, care pare să conțină fotografii oficiale de presă cu viitorul smartphone.

Vedem gama completă de culori. Telefonul arată bine, se menține acel focus pe aspectul fizic pe care l-am văzut în ultima vreme la Motorola.

Din punctul de vedere al specificațiilor tehnice, știm că Motorola Edge 50 Fusion se va baza pe un Snapdragon 6 Gen 1 de la Qualcomm. Va avea o memorie RAM de 8 GB și o capacitate internă de stocare de 256 GB. Autonomia va fi asigurată de un acumulator de 5000 mAh, care se va putea încărca cu până la 68W. Telefonul va veni cu o certificare IP68 și va avea un ecran pOLED cu diagonală de 6.7 inchi, marginile laterale curbate și o sticlă Gorilla Glass 5 pentru partea de protecție.

Cele trei culori în care dispozitivul celor de la Motorola va fi disponibil vor fi Ballad Blue, Peacock Pink și Tidal Teal. Prima dintre acestea implică și o piele ecologică pe spate.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep