HomeFeaturedFocusMotorola Edge 50 Fusion prezentat oficial, devine disponibil in Europa

Motorola Edge 50 Fusion prezentat oficial, devine disponibil in Europa

Motorola Edge 50 Fusion

Pe lângă Moto Edge 50 Ultra, noul vârf de gamă al companiei pe 2024, cei de la Motorola au mai prezentat oficial modelul Motorola Edge 50 Fusion. Și acesta devine disponibil direct în Europa și asta nu poate decât să ne bucure.

Telefonul este echipat cu un display P-OLED cu diagonală de 6.7 inchi și marginile laterale curbate. Un panel cu rezoluție fullHD+ și o rată de refresh de 144 Hz. Luminozitatea de top este de 1600 niți, iar protecția este asigurată de o sticlă Gorilla Glass 5. Cititorul de amprentă digitală este integrat sub display, iar camera foto frontală are un senzor de 32 MP.

Pe spate Motorola Edge 50 Fusion are un sistem dual-camera. Senzorul principal are o rezoluție de 50 MP (Sony LYT-700C) și este ajutat de un ultrawide de 13 MP.

La interior telefonul se bazează pe un chipset Snapdragon 7s Gen 2 de la Qualcomm. Memoria RAM urcă până la 12 GB, iar capacitatea internă de stocare ajunge la 512 GB. Dar avem și combinații ceva mai acceesibile.

Autonomia este asigurată de un acumulator cu capacitatea de 5000 mAh, care se poate încărca cu 68W. Dispozitivul vine și cu o certificare IP68.

Motorola Edge 50 Fusion vineîn variante de culoare Forest Blue, Marshmallow Blue și Hot Pink. Prețurile de vânzare, valabile pentru Europa, pornesc de la 349 euro pentru varianta cu 8 GB de RAM și 128 GB memorie internă.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep