HomeMobileAndroidNoile functii Google AI (prin Gemini) ajung si pe modelele Pixel 6,...

Noile functii Google AI (prin Gemini) ajung si pe modelele Pixel 6, Pixel 6 Pro, Pixel 6a si Pixel 7a

Începând de ieri posesorii de aparate Pixel 6, Pixel 6 Pro, Pixel 6a și Pixel 7a primesc integrarea Gemini si alte funcții noi.
Începând de ieri posesorii de aparate Pixel 6, Pixel 6 Pro, Pixel 6a și Pixel 7a primesc integrarea Gemini si alte funcții noi.

Google a anunțat ieri că un set de noi funcții Gen-AI vin pe modelele Pixel 6, Pixel 6 Pro, Pixel 6a și Pixel 7a. Asta înseamnă că Circle to Search va putea fi folosit și pe aceste modele, permițând identificarea mai simplă a informațiilor din imagini, fără să fie nevoie să se iasă din aplicația curentă și să se apeleze la Google Lens/Search.

Deja Circle to Search putea fi folosit pe Pixel 8, Pixel 8 Pro, Pixel 7 și Pixel 7 Pro, iar din câte am citit opțiunea va veni în curând și pe Pixel Fold respectiv Pixel Tablet.

Poate mai important decât disponibilitatea mai largă a Circle to Search este că Google aduce integrarea AI-ului Gemini Nano pentru posesorii Pixel 8, odată cu următorul update ca opțiune pentru developeri.

Revenind la Circle to Search, posesorii modelelor Pixel 6, Pixel 6 Pro, Pixel 6a și Pixel 7a nu trebuie să facă nimic pentru a activa această opțiune – va fi activată automat de Google, de la distanță. Sunt curios când o să ajungă și pe celalalte aparate Android – întrebarea este dacă va ajunge înainte de lansarea iOS 18, despre care se spune că va avea integrare AI cu Gemini.

via Google

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep