HomeCloud & MobilityPuteti testa AI-ul Devin folosind repo-ul OpenDevin

Puteti testa AI-ul Devin folosind repo-ul OpenDevin

Nu a trecut mult și avem o implementare OpenSource pentru Devin, AI-ul care va putea să înlocuiască un programator ...
Nu a trecut mult și avem o implementare OpenSource pentru Devin, AI-ul care va putea să înlocuiască un programator …

Dacă v-a intrigat Devin, ideea de AI care va înlocui programatorii, atunci mă gândesc că vreți să și explorați puțin cum stă treaba cu el. Exista sub licență MIT repo-ul Open Devin, pe care îl poate accesa oricine și unde poate contribui dacă crede că poate aduce ceva bun.

˝Devin reprezintă un agent autonom ce folosește cele mai tehnologii, conceput pentru a naviga prin toate provocările ingineriei software. Utilizează un set de instrumente de generație nouă, cum ar fi un shell, un editor de cod și un browser, prezentând potențialul neexploatat al LLM-urilor în dezvoltarea de software. Scopul nostru este de a explora și extinde capacitățile lui Devin, identificând atât punctele sale forte, cât locurile unde poate fi îmbunătățit, pentru a ghida următorii pași în modelele open.˝

Ca să îl puteți folosi aveți nevoie de ceva cunoștințe de Python și un sistem suficient de puternic încât să ducă un container Docker. Mă gândesc să îl iau la mine pe laptop și să văd ce poate să facă acum – o să revin cu detalii.

Până atunci … încercați și voi.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep