HomeFeaturedFocusSeria Galaxy S24 s-a vândut mai bine decât generația anterioară

Seria Galaxy S24 s-a vândut mai bine decât generația anterioară

Galaxy S24

Familia actuală de flagship-uri a celor de la Samsung, Galaxy S24, s-a vândut mai bine decât generația anterioară, arată un studiu realiza de către cei de la Counterpoint Research. Atât de bine încât factorii de decizie din compania coreeană au revizuit target-ul de vânzări pentru primul trimestru al acestui an. De la 12 milioane de unități (este vorbadoar de S24), la 13 milioane de unități.

În aceeași perioadă a anului, de pe 28 ianuarie până pe 17 februarie, s-au vândut cu 8% mai multe unități de S24 decât a reușit cu un an în urmă generația Galaxy S23. Care, la rândul ei, a avut vânzări mai bune decât Galaxy S22. Este o veste îmbucurătoare pentru compania coreeană, care de obicei face volume cu telefoanele sale mai ieftine.

Și de această dată Galaxy S24 Ultra este locomotiva care trage cel mai tare vânzările. Dar modelul mic S24 pare să fie ceva mai popular în acest an decât în anul anterior.

Iar creșterea cea mai puternică s-a datorat piețelor din Europa de Vest (Germania, Franța și Marea Britanie în primul rând). Aici procentul de creștere de la an la an a fost de 28%. A urmat mai apoi piața natală, Coreea de Sud, cu o creștere de 22%. Și în Statele Unite creșterea a fost spectaculoasă (14%).

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep