HomeFeaturedFocusFOTO: cum arată Honor Magic6 Ultimate

FOTO: cum arată Honor Magic6 Ultimate

Honor Magic6 Ultimate

Compania chineză va prezenta oficial modelul Honor Magic6 Ultimate săptămâna viitoare. Până atunci a demarat o campanie oficială de teasing pentru acest high-end, care ne lasă la vedere câteva detalii de construcție legate de telefon. Vedem un modul foto interesant pe spate, cu un design aparte. La fel de bine, vedem pielea ecologică ce îmbracă sprafața spate în ambele variante de culoare (Ink Rock Black și Sky Purple). Dar și cusăturile care conferă o notă de eleganță aparte telefonului.

Fiind vorba despre vârful absolut de gamă al acestei familii high-end, este de așteptat ca terminalul să aibă câteva argumente în fața fraților săi. Așteptările cele mai mari sunt legate de sistemul foto de pe spate. Ceva lentile speciale la senzorul principal, dar și același telephoto de tip periscop cu senzor de 108 MP.

Mai știm că Honor Magic6 Ultimate va avea opțiuni de stocare internă de 512 GB și de 1 TB. Dar cam atât! Alte detalii despre telefon nu avem pentru moment. Așa că trebuie să ne mulțumim cu fotgrafiile de mai sus.

Dispozitivul va fi lansat în cadrul unui eveniment ce va avea lor pe 18 martie. Tot atunci vor fi prezentate publicului telefonul Magic6 RSR (realizat în colaborare cu Porsche Design) și laptopul Honor MagicBook Pro 16.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep