HomeFeaturedFocusFOTO: cum arată Sony Xperia 1 VI

FOTO: cum arată Sony Xperia 1 VI

Sony Xperia 1 VI

Câteva fotografii generate pe calculator (așa numitele CAD renders) cu viitorul flagship al companiei japonese, modelul Sony Xperia 1 VI, au ieșit la iveală. Nu sunt prea multe detalii care însoțesc acest leak, dar cel puțin vedem cum va arăta viitorul smartphone. Nu că ar fi prea multe elemente de construcție care să difere de apariția anterioară.

Se pare totuși că Sony va renunța la aspectul foarte alungit al telefoanelor sale. Și se va apropia puțin de conventionalul aspect-ratio de 20:9. Au fost publicate chiar și dimensiunile sale (161.9 x 74.5 x 8.4 mm) pentru a demonstra că va fi mai scurt și mai lat decât predecesorul său.

Se speculează că Sony Xperia 1 VI va avea un display cu diagonală de 6.5 inchi. Atât știm despre el! În fotografii sunt vizibile jack-ul audio de 3.5 mm și butonul hardware suplimentar, care poate funcționa ca declanșator pentru camera foto.

Alte infomații despre telefon nu se cunosc pentru moment. Dacă se respectă calendarul generațiilor anterioare, ar trebui să vedem o apariție oficială luna viitoare.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep