HomeFeaturedFocusMotorola Edge 50 Pro a fost prezentat oficial

Motorola Edge 50 Pro a fost prezentat oficial

Motorola Edge 50 Pro

Compania inaugurează noua generație de telefoane smart odată cu apariția modelului Motorola Edge 50 Pro. Un mid-range atractiv din partea de sus a categoriei. De la care parcă aș fi avut totuși așteptări ceva mai mari la nivel de specificații tehnice. Dar tocmai asta face cu atât mai interesantă această apariție, la care parcă prevăd surprize plăcute. Oricum, încă de la nivel de specificații tehnice se remarcă o constanță pe toate planurile. Nici un aspect nu a fost ignorat. Abia aștept și un review.

Telefonul este construit în jurul unui chipset Snapdragon 7 Gen 3 de la Qualcomm. Există două combinații posibile la nivel de memorii. Una ceva mai accesibilă, cu 8 GB de RAM și 128 GB memorie internă. Și una mai atractivă, cu 12 GB de memorie RAM și capacitate internă de stocare de 256 GB.

Nu există slot pentru card microSD, iar sistemul de operare estre un Android 14 aproape curat.

Motorola Edge 50 Pro este echipat cu un display OLED cu diagonală de 6.7 inchi. Un panel cu marginile laterale curbate, cu o rezoluție de 1220 x 2712 pixeli, o rată de refresh de 144 Hz și luminozitate de top de 2000 niți. Acesta oferă suport pentru HDR10+ și integrează sub el și cititorul de amprentă digitală. Este protejat cu o sticlă Gorilla Glass de generație nespecificată. Terminalul are și o certificare IP68.

Un orificiu discret, poziționat central, ascunde o cameră foto frontală echipată cu un senzor de 50 MP.

Pe spate avem un sistem foto compus din trei camere. Senzorul pricipal are o rezoluție de 50 MP. Este ajutat de un telephoto de 10 MP (3x zoom optic) și un ultrawide de 13 MP.

Autonomia este asigurată de un acumulator cu capacitatea de 4500 mAh. Acesta oferă suport pentru încărcarea rapidă de 125W.

Motorola Edge 50 Pro vine în variante de culoare Luxe Lavender și Black Beauty. Plus o ediție limitată Moonlight Pearl, realizată în colaborare cu casa de modă italiană Mazzucchelli 1849. Dispozitivul este lansat tocmai în India, unde se vinde cu aproximativ 380 dolari, respectiv 430 dolari, în funcție de combinația de memorii pentru care se optează.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep