HomeFeaturedFocusMotorola Edge 50 Pro ajunge în Europa pe 16 aprilie

Motorola Edge 50 Pro ajunge în Europa pe 16 aprilie

Motorola Edge 50 Pro

Motorola Edge 50 Pro a fost deja lansat în India și este un premium mid-range din noua generație de smartphone a companiei deținute de Lenovo. Se pare că telefonul va ajunge destul de curând și în Europa. Data de lansare care circulă pe mai multe canale este 16 aprilie. La mai puțin de două săptămâni de la prezentarea oficială.

Unii comercianți nici nu au mai avut răbdare până atunci și au deja terminalul listat în ofertele lor. Este și cazul Amazon Germania, care confirmă anumite zvonuri. Se pare că în Europa va fi disponibilă o combinație ceva mai specială de memorii, cu 12 GB de RAM și o capacitate internă de stocare de 512 GB. Este confirmată și informația legată de prețul de vânzare pentru acest smartphone, care se pare că va fi de 699 euro. De văzut dacă se adeverește acest detaliu, diferența față de India este mai mare decât ne-am fi așteptat. Și de văzut și cum se va traduce acest preț pentru piața din România.

Pentru cei care nu își mai amintesc, Motorola Edge 50 Pro este echipat cu un display OLED cu diagonală de 6.7 inchi, marginile laterale curbate, o rezoluție de 1220 x 2712 pixeli, o rată de refresh de 144 Hz și luminozitate de top de 2000 niți. Ecranul integrează sub el și cititorul de amprentă digitală și este protejat cu o sticlă Gorilla Glass de generație nespecificată. Terminalul are și o certificare IP68.

Un orificiu discret, poziționat central, ascunde o cameră foto frontală echipată cu un senzor de 50 MP. Pe spate avem un sistem foto compus din trei camere. Senzorul pricipal are o rezoluție de 50 MP. Este ajutat de un telephoto de 10 MP (3x zoom optic) și un ultrawide de 13 MP.

Autonomia este asigurată de un acumulator cu capacitatea de 4500 mAh. Acesta oferă suport pentru încărcarea rapidă de 125W. Plus încărcare wireless.

Nucleul hardware este completat de un chipset Snapdragon 7 Gen 3 de la Qualcomm.

Se pare că în Europa modelul Motorola Edge 50 Pro va fi lansat alături de Edge 50 Fusion. În pachetul standard va fi inclus și un încărcător de 125W.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep