HomeFeaturedFocusOppo Reno11 F 5G lansat pe piața din România

Oppo Reno11 F 5G lansat pe piața din România

Oppo Reno11 F 5G

Modelul Oppo Reno11 F 5G a fost lansat pe piața locală. Este un smartphone mid-range suficient de interesant încât să atragă atenția. Și care se adresează publicului din România cu câteva promoții interesante. Cei care achiziționeaza telefonul în perioada 10 aprilie – 9 mai și înregistrează produsul pe pagina campaniei își asigură patru ani de funcționare fără grija deteriorării capacității bateriei. Aceasta poate fi înlocuită o singură dată, gratuit, dacă în termen de 4 ani de la activarea dispozitivului capacitatea acesteia scade sub 80% din valoarea maximă inițială.

În plus, în cadrul aceleiași campanii, toți cumpărătorii primesc gratuit un încărcător OPPO SuperVOOC de 67W și se înscriu automat în tragerea la sorți pentru 4 bilete duble la meciurile României la EURO 2024.

Telefonul are un preț de vânzare de 1799 lei la partenerii Oppo din România. L-am văzut la Altex, Flanco și eMAG.ro, dar și în ofertele celor trei operatori de la noi (Vodafone, Orange și Digi).

Oppo Reno11 F 5G vine echipat cu un Dimensity 7050 de la MediaTek. Memoria RAM este de 8 GB, iar capacitatea internă de stocare este de 256 GB. Există un slot pentru card microSD, iar sistemul de operare este un Android 14 peste care avem interfața proprietară Color OS 14. Autonomia este asigurată de un acumulator cu capacitatea de 5000 mAh. Acesta oferă suport pentru încărcarea rapidă de 67W.

Din punct de vedere fizic, Oppo Reno11 F este construit în jurul unui ecran cu diagonală de 6.7 inchi. Este vorba despre un panel AMOLED cu rezoluție fullHD+ (2412 x 1080 pixeli). Rata de refresh este de 120 Hz, avem suport pentru HDR10+, iar luminozitatea de top este de 1100 niți. Protecția este asigurată de o sticlă Panda Glass, iar la bord avem și certificarea IP65. Cititorul de amprentă digitală este integrat sub display. Un orificiu discret, poziționat central, ascunde camera selfie echipată cu un senzor de 32 MP.

Pe partea din spate avem un sistem foto compus din trei camere. Senzorul principal are o rezoluție de 64 MP. Este ajutat de un ultrawide de 8 MP. Și de o cameră dedicată macro, echipată cu un senzor de 2 MP.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep