HomeFeaturedFocusLEAK: HMD Pulse, poze și detalii tehnice

LEAK: HMD Pulse, poze și detalii tehnice

HMD Pulse

Cei de la HMD Global au anunțat că vor să scoată telefoane smart sub propriul brand, pe lângă cele sub brand-ul Nokia, pe care tot ei îl operează pe piața de telefonie. HMD Pulse pare să fie primul telefon din această nouă etapă din istoria companiei finlandeze. Și este subiectul unui leak destul de consistent, care aduce și câteva detalii tehnice despre viitorul entry-level, dar și niște fotografii generate pe calculator.

Toate detaliile vin dintr-o sursă cu un istoric foarte bun, @OnLeaks, așa că au cel mai probabil o doză importantă de adevăr în ele.

Statutul de entry-level este vizibil încă de la nivel de nucleu hardware. Avem o combinație de chipset low-budget Unisoc T606 cu o memorie RAM ce pornește de la 4 GB. Există și o opțiune de 8 GB aici.

HMD Pulse va rula, așa cum este de așteptat, un Android 14. Sunt foarte curios de nivelul de suport pe care compania finlandeză este dispusă să îl acorde.

Ecranul telefonului va fi un IPS LCD cu diagonală de 6.56 inchi și rezoluție HD+. Un orificiu central va ascunde o cameră selfie, cel mai probabil cu un senzor de 5 MP. Pe spate vom avea un senzor de 13 MP. Autonomia va fi asigurată de un acumulator de 5000 mAh.

HMD Pulse va fi lansat alături de un Pulse+ și un Pulse Pro. O altă serie HMD Legend, cu aceeași componență se va alătura seriei Pulse. Toate aceste telefoane sunt așteptate să fie disponibile undeva în luna iulie.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep