HomeFeaturedFocusRedmi Turbo 3 a fost prezentat oficial

Redmi Turbo 3 a fost prezentat oficial

Redmi Turbo 3

Cei de la Xiaomi au găzduit un eveniment de lansare de produs. Vedeta acestuia a fost noul Redmi Turbo 3, un smartphone care debutează noua serie Turbo a acestui brand. Alături de acesta a fost prezentată și tableta Android Redmi Pad Pro, care propune un raport preț/specificații foarte atractiv. Revenind la telefon, este un premium mid-range interesant, din partea de sus a categoriei, poate chiar cu ambiții de high-end.

Este printre primele dispozitive echipate cu un chipset Snapdragon 8s Gen 3 de la Qualcomm. Nucleul hardware este completat de o memorie RAM până la 16 GB și de o capacitate internă de stocare până la 1 TB. Performanțele de top par a fi garantate. Sistemul de operare rulat este un Android 14 cu Hyper OS peste el.

Autonomia lui Redmi Turbo 3 este asigurată de un acumulator cu capacitatea de 5000 mAh, care poate fi încărcat cu până la 90W.

Ecranul dispozitivului este un AMOLED cu diagonală de 6.67 inchi. Un panel cu rezoluție de 2712 x 1220 pixeli, rată de refresh de 120 Hz și o luminozitate de top de 2400 niți. Există suport pentru HDR10+, iar cititorul de amprentă digitală este integrat sub display.

O cameră selfie echipată cu un senzor de 20 MP este ascunsă într-un orificiu discret, poziționat central. Pe spate avem un sistem dual-camera. Senzorul principal de 50 MP (Sony LYT-600) este ajutat de un ultrawide de 8 MP.

Telefonul vine în variante de culoare neagră, verde sau titanium. Redmi Turbo 3 costă în China aproximativ 380 dolari pentru varianta de top cu 16 GB de RAM și 1 TB stocare internă. Un preț foarte bun, chiar și pentru piața de acolo. Telefonul va fi disponibil și în afara Chinei, sub numele de Poco F6.

via Xiaomi

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep