HomeFeaturedFocusMoto G64 5G vine pe 16 aprilie

Moto G64 5G vine pe 16 aprilie

Moto G64 5G

Cei de la Motorola au confirmat oficial informația care circula deja la nivel de zvon. Vor lansa oficial și mid-range-ul Moto G64 5G pe 16 aprilie. Într-o zi în care este așteptat ca Motorola Edge 50 Pro și Edge 50 Fusion să fie lansate în Europa. Probabil că toate aceste lansări se vor întâmpla în cadrul aceluiași eveniment.

Compania a pornit și o campanie de teasing pentru acest model. În cadrul ei au fost oferite și câteva detalii de natură tehnică despre telefon. Aflăm astfel că va avea un ecran cu diagonală de 6.5 inchi. Un panel cu rezoluție fullHD+ și rată de refresh de 120 Hz. Un orificiu central va ascunde o cameră selfie de 16 MP.

Pe spate se va găsi un sistem foto dual-camera, cu un senzor foto de 50 MP și un ultrawide de 8 MP.

Nucleul hardware al lui Moto G64 5G pare să fie punctul de atracție pentru acest telefon. Se va baza pe un chipset Dimensity 7025 de la MediaTek. Memoria RAM va fi de 12 GB, iar capacitatea internă de stocare de 256. Aceasta din urmă va putea fi extinsă prin microSD. Autonomia va fi asigurată de un acumulator cu capacitatea de 6000 mAh, care se va putea încărca cu 33W. Sistemul de operare va fi un Android 14.

Telefonul va avea o gamă interesantă de culori și va veni cu o certificare IP52. Se remarcă muchiile plate. Dacă nu mă înșel, va fi prima apariție de la Motorola cu acest element de design îmbrățișat de tot mai mulți producători.

Funcțiile de RAM boost și protecția cu Gorilla Glass sunt alte argumente în favoarea lui Moto G64 5G.

via Flipkart

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep