HomeFeaturedFocusSamsung Galaxy Z Fold6 va fi mai ușor și mai subțire

Samsung Galaxy Z Fold6 va fi mai ușor și mai subțire

Samsung Galaxy Z Fold6

Samsung pare că a conștientizat într-un final faptul că rămâne în urmă la nivel de construcție pe segmentul pliabilelor de tip fold. Au apărut zvonuri tot mai frecvente care spun că Samsung Galaxy Z Fold6 va fi mai ușor și mai subțire decât generația anterioară. Și că astfel va putea concura mai ușor cu telefoanele similare ale producătorilor chinezi, care au deja apariții mai subțiri și mai ușoare. Cele mai recente informații vin dintr-o sursă cu un istoric foarte bun. Este vorba despre celebrul leakster @IceUniverse.

Conform acestuia, noul dispozitiv al celor de la Samsung va avea o greutate de 239 grame. Mai mult, atunci când este deschis, telefonul are o grosime de doar 5.6 mm. Iar atunci când este închis/pliat măsoară doar 12.1 mm în grosime.

Aceeași sursă ne mai spune că Samsung Galaxy Z Fold6 va avea același ecran intern cu diagonală de 7.6 inchi. Ecranul exterior câștigă în diagonală. Va avea 6.3 inchi (în comparație cu 6.2 inchi). Cu toate acestea, va fi ceva mai puțin alungit și va trece la un aspect ratio de 22:9 (de la 23.1:9).

Evident, aceste informații trebuie să se adeverească în momentul apariției oficiale. Mai mult, se poate ca subiectul acestor informații să fie un model standard de Fold6. Și să existe întradevăr și o variantă Ultra. Care va rămâne în continuare ceva mai groasă și mai grea. Și care probabil va aduce și ceva plusuri la nivel de configurație. Până la urmă este un model pe care îl adoptă majoritatea producătorilor care scot și pliabile.

În link-ul sursă aveți și câteva comparații între dimensiunile pe care se presupune că le va avea Samsung Galaxy Z Fold6 și principalele telefoane de tip fold de pe piață de la acest moment.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep