HomeMobileAndroidVideo: cum arată sistemul de lentile retractabile al Huawei Pura 70 Ultra

Video: cum arată sistemul de lentile retractabile al Huawei Pura 70 Ultra

Săptămâna trecută Huawei a lansat modelul Pura 70 Ultra cu lentile retractabile și acum avem un prim material video care le vedem cum arată.
Săptămâna trecută Huawei a lansat modelul Pura 70 Ultra cu lentile retractabile și acum avem un prim material video care le vedem cum arată.

Săptămâna trecută Huawei a lansat modelul Pura 70 Ultra, cu lentile retractabile care permite o versatilitate crescută în zona foto, și la foarte scurt timp avem și un material video în care vedem smartphone-ul dezasamblat și ne permite să analizăm modul de construcție. Văzusem un material de prezentare al Huawei în care era oferită o vedere de ansamblu:

Cred însă că dincolo de animație, contează să vedem și cum e în interior:

Materialul e limba chineză și dacă vreți să și înțelegeți ce se spune, activați subtitrarea. Am remarcat faptul că Huawei s-a gândit să ofere și o soluție pentru reducerea zgomotului în momentul mișcării mecanismului, dincolo de faptul că telefonul e certificat IP68 pentru rezistență la praf și apă.

Implicit sistemul e strâns din două motive: nu crește grosimea telefonului și oferă o rezistență mai mare la vibrațiile din urma purtării/folosirii. O chestie de admirat vizavi de tehnologia folosită.

Mi se pare foarte interesantă ideea Huawei și abia aștept să văd cum funcționează în realitate.

via gsma

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep