HomeFeaturedFocusGoogle Pixel 8a va oferi șapte ani de suport software

Google Pixel 8a va oferi șapte ani de suport software

Google Pixel 8a

Compania americană a demarat o campanie destul de agresivă de teasing la nivel oficial pentru viitorul său mid-range Google Pixel 8a. Ocazie cu care se confirmă zvonul conform căruia telefonul se va bucura de nu mai puțin de șapte ani de suport pe partea de sistem de operare. Semn că nu se face distincție din acest punct de vedere între flagship-uri și mid-range. Publicul are de câștigat!

Din aceeași comunicare cu scop de teasing pentru public, mai aflăm că nu a fost uitat nici omniprezentul AI. Care își va lăsa amprenta asupra abilităților foto. Astfel că telefonul se mândrește cu “AI-mazing camera”. Plus alte feature-uri pe care afișele le menționează fără prea multe explicații.

Vom afla mai multe detalii de ordin tehnic pe 14 mai, atunci când telefonul va fi prezentat publicului în cadrul evenimentului Google I/O.

La nivel de specificații tehnice știm că dispozitivul se va baza pe un chipset Google Tensor G3. Va avea o memorie RAM de 8 GB și o capacitate internă de stocare de 128 GB în configurația de bază. Ecranul său va fi un OLED cu diagonala de 6.1 inchi, o rezoluție fullHD+ și o rată de refresh de 90 Hz. Probabil că acesta va integra și cititorul de amprentă digitală sub el. Telefonul va veni și cu o certificare IP67.

Pe spatele terminalului se va găsi un sistem foto dual-camera, cu un senzor principal de 64 MP și un ultrawide de 13 MP. Autonomia lui Google Pixel 8a va fi asigurată de un acumulator cu capacitatea de 4500 mAh, care se va putea încărca cu 27W.

Se pare că terminalul va fi disponibil în patru variante de culoare: Bay, Mint, Porcelain și Obsidian.

via Android Headlines

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep