HomeCloud & MobilityAzi vor fi anuntate schimbari masive legate ChatGPT si lansarea poate fi...

Azi vor fi anuntate schimbari masive legate ChatGPT si lansarea poate fi urmarita live aici

Cu doar o zi înainte de conferința Google I/O 2024, OpenAI are un eveniment de lansare unde vor fi prezentate noutăți majore legate de ChartGPT.
Cu doar o zi înainte de conferința Google I/O 2024, OpenAI are un eveniment de lansare unde vor fi prezentate noutăți majore legate de ChartGPT.

Din toate zvonurile de până acum, azi o să fie o zi importantă în ceea ce privește viitorul AI: OpenAI va prezenta noutăți (senzaționale?) legate de ChatGPT. Evenimentul are loc în seara asta, de la ora 20:00 a României și are ca tema ChatGPT și GPT 4, cu chestii extrem de importante – unii spun că ar fi vorba de un motor de căutare ce ar rivaliza cu Google, în ciuda faptului sa Sam Altman a negat informația.

Și dacă e adevărat, e clar că acest motor de căutare ChatGPT va folosi elemente din Bing (asta nu știu dacă e chiar un lucru pozitiv) și va fi din primul moment un competitor pentru Google. În condițiile în care umblă zvonuri că Apple a luat decizia de a folosi AI-ul Google Gemini și va continua colaborarea (foarte bănoasă pentru ei) cu Google pentru a-l avea ca motor de căutare implicit în Safari, anunțul de azi o să aibă un impact major. S-ar putea să asistăm la schimbarea modului în care o să consumăm informație pe Internet – iar din punctul meu de vedere asta o să fie ceva negativ, când mă gândesc la abundența de fake-uri generate cu AI-ul.

Alt lucru ce ar putea să fie anunțat este integrarea posibilității de folosire a imaginilor în prompt-urile (discuțiile) pe care le avem cu ChatGPT – cum ar fi identificarea imaginilor, ˝citirea˝ detaliilor etc.

Sunt curios ce chestii mai anunță Microsoft sub umbrela OpenAI (pentru că în urma investiției de 10 miliarde, ei sunt principalii beneficiari/conducători a tot ceea ce înseamnă ChatGPT și produsele asociate). Și vor fi lucruri care o să ne influențeze în viitorul apropiat (și nu aș zice că doar în bine).

Vedem diseară, de la ora 20:00. Dacă vreți să vedeți ce și cum, puneți-vă o notificare pentru ora 20:00 și intrați aici ca să vedeți anunțul în timp real.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep