HomeFeaturedFocusSamsung Galaxy S25 Ultra va avea doar trei camere foto pe spate

Samsung Galaxy S25 Ultra va avea doar trei camere foto pe spate

Samsung Galaxy S25 Ultra
Samsung Galaxy S24 Ultra

Deși mai este mult până când Samsung Galaxy S25 Ultra va fi lansat pe piață, viitorul flagship absolut al coreenilor este deja un subiect de zvonuri. Circulă informația conform căreia se va renunța șa senzorul telephoto capabil de zoom optic 3x. Cel cu rezoluție de 10 MP.

Abilitățile acestuia vor fi înlocuite de un senzor principal capabil de performanțe mai bune. Și capabil să realizeze de unul singur acest zoom 3x. Pare greu de crezut că poate înlocui un senzor dedicat. Cu atât mai mult cu cât tot în morișca zvonurilor se spune că acest senzor principal nu va fi diferit din punct de vedere hardware.

Senzorul principal de pe Samsung Galaxy S25 Ultra va primi în schimb abilități de procesare îmbunătățite. Cu alte cuvinte, vor fi îmbunătățiți algoritmii software.

Aceleași zvonuri timpurii spun că va fi păstrat senzorul ultrawide, dar cel de tip periscop va avea două distanțe focale fixe pentru zoom-ul variabil. Deocamdată se fac teste, spune sursa care pretinde că este apropiată de subiect. Se fac teste și nu au fost luate deciziile finale. Așa că mai este loc de multe surprize.

Mă gândesc la o singură chestie. Dacă dispare una dintre camerele de pe spatele lui Samsung Galaxy S25 Ultra, va fi oare acesta mai ieftin decât predecesorul său în momentul apariției?

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep