HomeFeaturedFocusLEAK FOTO: familia Google Pixel 9 în fotografii hands-on

LEAK FOTO: familia Google Pixel 9 în fotografii hands-on

Google Pixel 9

Un leak foto destul de consistent cu toate telefoanele din viitoarea familie Google Pixel 9 face înconjurul presei de specialitate. Sunt vizibile toate cele trei dispozitive despre care se spune că vor ieși pe piața în același moment. Un Pixel 9, un Pixel 9 Pro XL (vârful de gamă) și un Pixel 9 Pro, care vine cu specificațiile XL-ului, dar cu o dimensiune mai compactă, apropiată de cea a versiunii standard.

Cele trei ecrane ale terminalelor vor avea diagonale de 6.24 inchi, 6.34 inchi și 6.73 inchi. Primele două vor fi egale ca dimensiuni finite, dar Pro-ul vine cu margini mai înguste ale display-ului. Toate cele trei vor avea la interior chipset-ul proprietar Tensor G4.

Google Pixel 9 are o memorie RAM de 12 GB și două camere de câte 50 MP fiecare. Una wide, principală și una ultrawide. Modelele Pro vin cu 16 GB de RAM și au pe spate și al treilea senzor de 50 MP, un telephoto de tip periscop capabil de un zoom optic 5x.

Alte detalii tehnice despre cele trei terminale nu știm pentru moment. Vedem și forma nouă a modulului foto de pe spate în fotografiile leak-uite.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep