HomeFeaturedFocusNu instalați încă iOS 17.5 pentru că sunt probleme de autonomie!

Nu instalați încă iOS 17.5 pentru că sunt probleme de autonomie!

Se pare că noul iOS 17.5 aduce niște probleme majore de autonomie - pe iPhone 14 Pro bateria se consumă foarte repede, fără o soluție imediată.
Se pare că noul iOS 17.5 aduce niște probleme majore de autonomie – pe iPhone 14 Pro bateria se consumă foarte repede, fără o soluție imediată.

Dacă nu ați instalat încă iOS 17.5 (așa cum eronat vă recomandam ieri), nici să nu o faceți pentru că se pare că există o problemă mare de autonomie. În cazul meu, pe un iPhone 14 Pro de anul trecut, bateria s-a dus în câteva ore fără ca măcar să folosesc telefonul. Puteți vedea mai sus ciclul de descărcare.

Practic în mai puțin de 8 ore, bateria s-a dus de la 91% la sub 20%, doar ținând telefonul pe 5G (Orange). E foarte mult – săptămâna trecută cu iOS 17.4.1, fix în aceleași condiții, am pierdut undeva la 20% cel mult. Aplicația Battery nu îmi oferă încă date despre cine îmi consumă bateria. Mai aștept până mâine seară să văd ce și cum.

Din câte am văzut pe net nu sunt singurul care are astfel de probleme cu noul 17.5. Cel mai tare mă enervează că nu am la îndemână nicio soluție. Ce mi se pare hilar, este că e aproape fix un an de când am avut o problemă similară cu iOS 16.4.1(a) pe care nu am putut să o rezolv decât cu un reinstall … Pentru că așa cum am spus de nenumărate ori, Apple nu știe să scrie software – ar putea fi campioni la adoptarea AI-ului.

Sper să nu trebuiască să fac asta și acum că nu am chef de un reinstall …

UPDATE: vad ca problema nu e noua si era cunoscuta de catre Apple – astept sa vad cum se comporta si azi si apoi incep sa caut solutii.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep