HomeFeaturedFocusMotorola Razr 50 Ultra certificat 3C

Motorola Razr 50 Ultra certificat 3C

Motorola Razr 50 Ultra

Cea mai recentă certificare prin care a trecut viitorul pliabil de top Motorola Razr 50 Ultra este cea de la 3C. Și ne garantează un lucru! Și anume că acumulatorul acestui telefon va suporta o viteză de încărcare de 68W. Un salt consistent în comparație cu generația anterioară. Și la nivel de capacitate avem un plus, cu cei 4000 mAh. Predecesorul a fost echipat cu o baterie de 3800 mAh.

La nivel de zvonuri avem și alte detalii tehnice despre viitorul pliabil de tip flip. De fapt, le avem cam pe toate. Telefonul se va baza pe un chipset Snapdragon 8s Gen 3. Va fi echipat cu o memorie RAM de 12 GB și va avea o capacitate internă de stocare de 256 GB. Sistemul de operare va fi un Android 14. Telefonul va veni cu o certificare IPX9.

Motorola Razr 50 Ultra va avea un ecran extern pOLED de 4 inchi. La interior vom avea un display pliabil cu diagonală de 6.9 inchi, rată de refresh de 165 Hz și rezoluție fullHD+. Un orificiu al acestuia va ascunde o cameră selfie de 32 MP.

Pe spate telefonul va veni echipat cu un sistem dual-camera cu două camere de 50 MP fiecare. Un senzor principal și un ultrawide.

Motorola Razr 50 Ultra este cel mai atractiv telefon dintre cele două. Varianta standard de Razr 50 va fi mai accesibilă și asta fără a face compromisuri majore.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep