HomeFeaturedFocusNothing Phone (2a) Special Edition anunțat oficial

Nothing Phone (2a) Special Edition anunțat oficial

Nothing Phone (2a) Special Edition

Nothing Phone (2a) este fără îndoială unul dintre cele mai atractive telefoane mid-range ale momentului. Un candidat ce nu poate fi ignorat de către cei care au un buget foarte clar pentru achiziția unui smartphone. Link-ul de mai sus duce către un review complet al acestui dispozitiv care a impresionat plăcut. Așa că apariția unui Nothing Phone (2a) Special Edition nu poate fi decât o veste plăcută. Iar descrierea foarte pe scurt a acestei ediții speciale este foarte simplă. Avem de-a face cu cel mai colorat telefon din portofoliul acestei companii.

Se păstrează aceleași linii de design, cu transparența de rigoare a suprafeței spate. Dincolo de diferența subtilă de nuanță, avem acum niște accente de culoare albastră (inclusiv în jurul camerelor foto), roșie și galbenă.

Cred că fotografiile sunt grăitoare și înlocuiesc cuvintele.

Nothing Phone (2a) Special Edition este disponibil pe site-ul oficial al companiei (vezi link-ul sursă). Va exista o cantitate limitată a acestei ediții speciale. În ceea ce privește configurația de memorii în care vine acest terminal, lucrurile stau bine. Avem o memorie RAM de 12 GB și o capacitate internă de stocare de 256 GB.

Prețul de vânzare pentru Europa este de 379 euro. Aproape la fel ca și pentru varianta standard în aceeași configurație de memorii.

via Nothing

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep