HomeFeaturedFocusMotorola Razr 50 a trecut prin Geekbench

Motorola Razr 50 a trecut prin Geekbench

Motorola Razr 50

Noua generație de pliabile de la Motorola pare să fie tot mai aproape. Și fără îndoială este foarte așteptată de către fani. Așa se explică și faptul că aceștia au surprins imediat momentul în care un Motorola Razr 50 a fost testat în Geekbench. Ocazie cu care avem nu doar scorurile reușite în această aplicație de benchmark, dar mai ales câteva informații tehnice despre varianta mai accesibilă a acestei familii.

Judecând după detaliile procesorului, este de așteptat ca Razr 50 să vină echipat cu un chipset Dimensity 7300x de la MediaTek. Probabil un model custom, încă neanunțat oficial. Unele voci spun că chipset-ul ar putea fi un Snapdragon 6 Gen 1 de la Qualcomm. Vom vedea curând care variantă se va adeveri. Cert este că procesorul a rulat în combinație cu o memorie RAM de 8 GB. Evident, sistemul de operare este un Android 14.

Zvonurile (și fotografiile care au circulat) ne spun că Motorola Razr 50 va fi echipat cu un ecran extern de 3.6 inchi și că va reprezenta una dintre cele mai atractive alternative de pliabil de tip flip de pe piață.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep