HomeFeaturedFocusSamsung Galaxy Z Fold6 testat în Geekbench

Samsung Galaxy Z Fold6 testat în Geekbench

Samsung Galaxy Z Fold6

Compania coreeană ar trebui să își prezinte noua generație de pliabile pe 10 iulie. Samsung Galaxy Z Fold6 va fi cu siguranță însoțit de un Z Flip6. Entuziaștii așteaptă și un Fold mai ieftin, dar cred că speranțele investite aici nu ar trebui să fie foarte mari. Alții speră la un Ultra, un Fold și mai atractiv, dar și mai scump. Mai degrabă acest scenariu se va îndeplini.

Până atunci însă, modelul standard de Fold6 este intens testat. O unitate tocmai a trecut prin Geekbench și a lăsat la vedere câteva informații de natură tehnică.

Aflăm astfel că telefonul va fi echipat cu un chipset Snapdragon 8 Gen 3 de la Qualcomm. Vârful de gamă pe care flagship-urile Android care se respectă îl au la dispoziție. Unitatea de Samsung Galaxy Z Fold6 testată a fost echipată cu o memorie RAM de 12 GB. Zvonurile spun că ar trebui să avem și o opțiune cu 16 GB de RAM. Care ar putea fi chiar Ultra-ul menționat mai sus.

Evident că sistemul de operare de pe unitatea testată a fost un Android 14. Peste care, cel mai probabil, vom găsi interfața proprietară OneUI 6.1.

Alte detalii despre viitorul pliabil de top al celor de la Samsung nu au reieșit din testarea în Geekbench.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep