HomeFeaturedFocusAssassin's Creed Shadows vine pe 15 noiembrie si acesta e primul trailer

Assassin’s Creed Shadows vine pe 15 noiembrie si acesta e primul trailer

Ubisoft a oferit primul material video cu următorul Assassin's Creed: Shadows. Acțiunea e în Japonia feudală și vine pe 15 noiembrie!
Ubisoft a oferit primul material video cu următorul Assassin’s Creed: Shadows. Acțiunea e în Japonia feudală și vine pe 15 noiembrie!

Săptămâna trecută Ubisoft a prezentat primul trailer al următorului joc din seria Assassin’s Creed, adică Shadows. Eroii acestui noi joc sunt o fată – Naoe (ai cărei părinți sunt uciși, odată cu tot satul) și un băiat – Yasuke, fiecare cu setul propriu de abilități. Acțiunea e plasată în epoca feudală a Japoniei, cu peisaje destul de bine desenate (din ce am putut vedea în trailer) – spun asta pentru toți cei ce au (re)văzut serialul Shogun.

Jocul Assassin’s Creed Shadows o să aibă versiuni pentru PC, Xbox și PS5 și o să vă ofere posibilitatea de a deveni un samurai (Yasuke) din provincia Oda Nabunaga, în Japonia feudală sau un asasin shinobi (Naoe) din Iga.

La prima vedere jocul e fain, mai ales din prisma faptului că te transportă în epoca feudală japoneză unde poți explora sate, castele etc. Din ce am văzut în trailer nu pare neapărat că reîntoarcerea la ideea de asasin a seriei Assassin’s Creed se menține și în Shadows – nu sunt fanul luptelor ¨grele˝ și parcă aici am un semn de întrebare.

După cum am zis, jocul se va lansa pe 15 noiembrie și cine vrea poate să dea deja comanda – 7) EUR varianta Standard plus 18EUR ca să îl joace cu 3 zile înainte (dă, le dai bani ca să le testezi produsul 🙂 înainte de lansare).

Stăm cu ochii pe el și strângem bani.

via ubisoft

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep