HomeFeaturedFocusHuawei MatePad SE 11 lansat oficial

Huawei MatePad SE 11 lansat oficial

Huawei MatePad SE 11

Compania chineză a lansat pe piață modelul Huawei MatePad SE 11. O tabletă accesibilă, cu specificații tehnice decente. Avem încă necunoscute de ordin comercial, tocmai de aceea mai bine ne uităm deocamdată peste specificațiile sale tehnice.

Așa cum denumirea sa comercială lasă de înțeles, tableta este echipată cu un display de 11 inchi. Un panel IPS LCD, cu rezoluție de 1920 x 1200 pixeli (aspect ratio 16:10). Luminozitatea de top este de 400 niți, iar rata de refresh a ecranului este un mister. Avem însă cu siguranță suport pentru un stylus (Huawei M-Pen lite) care ar putea fi inclus în pachetul standard.

Tableta propune o construcție metalică, cu muchii plate. Sunt disponibile două variante de culoare, Crystal Blue și Nebula Gray.

La interior, Huawei MatePad SE 11 mizează pe un chipset Snapdragon 680 de la Qualcomm. În anumite regiuni geografice se va comercializa opțiunea cu chipset proprietar Kirin 710A. Memoria RAM are opțiuni de 4 GB, 6 GB și de 8 GB, iar capacitatea internă de stocare poate fi de 64 GB sau de 128 GB. Sistemul de operare rulat este un HarmonyOS 2.0.

Pe partea din spate vom găsi o cameră foto cu senzor de 8 MP. Camera selfie va avea un senzor de 5 MP.

Autonomia este asigurată de un acumulator cu capacitate de 7700 mAh, care oferă suport pentru o încărcare de 22.5W.

Așa cum am spus, nu avem detalii comerciale despre Huawei MatePad SE 11. Însă predecesoarea acestei tablete, modelul MatePad SE este în prezent disponibilă inclusiv în România, pe canale oficiale.

via Huawei

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep