HomeFeaturedFocusMicrosoft a anuntat 3 noi variante de Xbox Series S si X

Microsoft a anuntat 3 noi variante de Xbox Series S si X

În cadrul unui eveniment Xbox Showcase avut loc aseară Microsoft a anunțat trei noi variante de de console din seria Xbox Series S/X.
În cadrul unui eveniment Xbox Showcase avut loc aseară Microsoft a anunțat trei noi variante de de console din seria Xbox Series S/X.

Pentru că situația pe zona de console și în general de gaming nu e chiar cea sperată de Microsoft după investițiile și concedierile din studiourile de jocuri, s-au gândit că poate e momentul să vină cu niște elemente noi pe zona de hardware. Și așa se face că au anunțat trei noi modele de console Xbox Series ce vor fi disponibile la finalul anului.

O să fie un model Xbox Series S Robot White cu 1TB pentru stocare, ca soluție de upgrade pentru cei ce caută mai mult spațiu de stocare – practic e oferită capacitate dublă pentru un preț de 349.99 EUR.

Similar, varianta Xbox Series X 1TB Digital Edition vine tot cu 1TB pentru stocare pe SSD la un preț de 499.99 EUR. Și pentru cine dorește și mai mult, există varianta Xbox Series X 2TB Galaxy Black Special Edition ce propune 2TB pentru stocare SSD, care mai aduce ceva interesant: în exclusivitate combinația de Galaxy Black D-pad și Velocity Green pentru controller. Prețul de plecare este de 649.99 EUR.

Adică aceiași Mărie, dar cu capacitate de stocare mai mare. Probabil că cei ce încă nu au fost convinși să ia un Xbox ar avea o soluție interesantă materializată într-unul dintre aceste modele.

via Microsoft

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep