HomeMobileAndroidUrmatorul Samsung Unpacked 2024 va avea loc pe 10 iulie, la Paris

Urmatorul Samsung Unpacked 2024 va avea loc pe 10 iulie, la Paris

Următoarea lansare Samsung Unpacked va avea loc la Paris, pe 10 iulie, cu Galazy Z Fold6, Z Flip6, Watch7 și Watch Ultra.
Următoarea lansare Samsung Unpacked va avea loc la Paris, pe 10 iulie, cu Galazy Z Fold6, Z Flip6, Watch7 și Watch Ultra.
Photo: WikiCommons

Mult așteptatul eveniment de lansare pentru seria 6 a pliabilelor Samsung plus noile ceasuri Watch7 și Watch Ultra va avea loc la Paris, pe 10 iulie. Cel puțin așa susține Evan Blass aka @evleaks, pe Twitter și înclin să cred că e adevărat pentru că postarea sa este ștearsă ca urmare a cererii (probabil Samsung) de eliminare a conținutului aflat sub legea drepturilor de autor.

Blass a postat o poză în care se vede un cronometru ce arăta timpul rămas până la lansare și în spate era o imagine cu Turnul Eiffel. E posibil să vedem acest contor cât de curând pe site-ul Samsung, de îndată ce anunțul lansării va fi oficial.

Interesant este că fuseseră deja zvonuri care dădeau Paris ca locația unde va avea loc lansarea, dat fiind că Samsung este unul din principalii sponsori ai ediției din acest an a Jocurilor Olimpice (pentru cine nu știe, acestea se vor desfășura la Paris între 26 iulie și 11 August).

Rămâne ca Samsung să anunțe oficial evenimentul Unpacked. Până aunci stăm cu ochii pe Internet pentru că deja apar ˝leak-urile˝ cu produsele ce vor fi lansate. Avem deja un prim material cu Galaxy Z Fold6, din păcate foarte puțin schimbat față de ediția precedentă …

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep