HomeMobileAndroidModelele HUAWEI Pura 70 și Pura 70 Ultra au discount de 1500...

Modelele HUAWEI Pura 70 și Pura 70 Ultra au discount de 1500 de lei pe Altex și eMAG

HUAWEI are active niște promoții interesante prin Altex și eMAG, cu discount de 1500 LEI pentru modelele Pura 70 și Pura 70 Ultra.
HUAWEI are active niște promoții interesante prin Altex și eMAG, cu discount de 1500 LEI pentru modelele Pura 70 și Pura 70 Ultra.

Până apuc să scriu review-ul pentru HUAWEI Pura 70 Ultra (care are unul dintre cele mai bune sisteme foto pe care le-am testat pe un smartphone), vă spun că am văzut niște promoții interesante pe Altex și eMAG.

Ambii vânzători oferă un discount de 1500 LEI pentru modelele Pura 70 și Pura 70 Ultra, făcând aceste modele extrem de atractive.

Așa se face că la Altex modelul HUAWEI Pura 70 poate fi luat la 3500 LEI iar HUAWEI Pura 70 Ultra la 6000 LEI, după aplicarea codului pura70 în aplicație/site.

La eMAG, e o situație similară: 1500 LEI reducere pentru HUAWEI Pura 70 Ultra și pentru modelele Pura 70 Pro și Pura 70.

Am înțeles că promoțiile astea o să dureze încă 2 săptămâni (poate mai puțin?) așa că dacă vă tentează ideea unui smartphone care să fie excelent pentru fotografie, nu mai pierdeți timpul și luați-l acum.

Apropo, vizavi de discuția legată de serviciile Google pe aparatele HUAWEI, situația e mult schimbată și mă bucur să vă spun că majoritatea serviciile merg pe HUAWEI Pura 70 Ultra, inclusiv Android Auto. Aici am detaliat ce trebuie făcut pentru a beneficia de Android Auto pe acest model.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep