HomeFeaturedFocusAcer intra in hora chipset-urilor pe 64 de biti

Acer intra in hora chipset-urilor pe 64 de biti

O face cu un model ușor îmbunătățit al lui Acer Liquid Jade, care poartă denumirea extrem de originală de Acer Liquid Jade S, cu care are, cel puțin deocamdată, intenții comerciale doar pentru Asia. Însă, cum destule modele de terminale de-ale lor au poposit în cele din urmă și pe la noi, ne putem păstra speranțele, în măsura în care telefonul prezintă vreun interes.

Pe lângă chipset-ul MediaTek MT6752M cu procesor octa-core de 1,5 GHz (pe arhitectură de 64 de biți, desigur), din punct de vedere tehnic telefonul mai propune o memorie RAM de 2 GB și stocare internă de 16 GB. Prin comparație cu cei 1 GB de RAM și 8 GB pentru stocare ai lui Liquid Jade, aceste specificații mă fac să mă întreb de ce oare l-au legat ca și nume de un telefon mult mai slab. Este un fapt pe care nu reușesc să îl deslușesc prea bine, așa că trec mai departe cu caracteristicile tehnice ale lui Liquid Jade S, care includ o cameră de 13 megapixeli, un Android 4.4.4 KitKat și un acumulator de 2300 mAh (mai mare decât al predecesorului său).

Prețul pe care Acer îl propune pentru Liquid Jade S este unul de aproximativ 220 de dolari. Destul de decent având în vedere configurația acestui terminal, așa că, până la urmă, putem nutri speranța că își va face drum și prin Europa.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep