HomeFeaturedFocusProbleme cu Nexus 4

Probleme cu Nexus 4

nexus-4

Nu este vorba despre probleme de natură tehnică, din fericire, ci despre probleme la livrare. Care provin, din câte se pare, din lipsa hardware-ului dinspre furnizor.

Ceea ce părea un motiv de fericire, și anume faptul că la nici o jumătate de oră de la lansarea oficială deja Nexus 4 era sold-out, a început să le dea bătăi de cap celor de la Google. Asta pentru că, deși reaprovizionați, probabil mai bine de această dată (spun asta pentru că au rezistat o zi întreaga de data asta), au revenit la statusul de sold-out.

Deși s-au ferit să îi arate cu degetul pe cei de la LG pentru această problemă, cei de la Google au lăsat totuși să se înțeleagă că nu își asumă această vină. Au făcut-o prin Dan Cobley, managing director pentru Marea Britanie si Irlanda, care, fiind încolțit de ziariști într-o conferință de presă virtuală, a lăsat să îi scape, involuntar (sau vădit intenționat) 🙂 , că aprovizionarea din partea LG este defectoasă.

Deși s-a grăbit să ofere scuze celor care așteaptă să le fie livrat Nexus 4, și i-a asigurat că toate comenzile vor fi procesate în ordine, oficialul de la Google nu a scăpat nici o cifră legată de vânzările acestui smartphone. Ne-am fi putut face astfel o idee despre motivele reale ale problemelor legate de aprovizionare. Care ar fi fost cumva justificate de niște cifre de vânzări ridicate, peste așteptări. Având în vedere că nu a atins acest aspect, este mai palpabilă varianta în care nici vânzările nu sunt strălucite, și atunci acest parteneriat este departe de succesul scontat.

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep