HomeFeaturedFocusHuawei 20 Mate Pro: nu e inca prezentat oficial, dar stim deja...

Huawei 20 Mate Pro: nu e inca prezentat oficial, dar stim deja totul despre el!

Mate-20-Pro-report
Huawei 20 Mate Pro: sistem cu trei camere foto, IP 68, display cu notch, wireless charging.

Programat să fie lansat marți, pe 16 octombrie, Huawei Mate 20 Pro mai are foarte puține secrete pe care nu ni le-a dezvăluit. Știm deja aproape totul despre el, mai puțin performanța reală a impresionantului sistem de camere foto.

Știm că cel mai important lucru legat de Huawei Mate 20 Pro va fi camera foto și performanța sa. Sistemul principal cu trei camere are următoarea configurație: 40 MP, una zoom de 20 MP și una de 8 MP pentru adâncime. Pentru rezultate foarte bune va folosi o deschidere f1.8 și tehnologia ”pixel binning” ca pe Huawei P20 Pro, de data asta numele fiind ”FusionMind”. Pentru zoom va fi disponibil 5x și nu doar 3x ca până acum, iar camera de 8MP va beneficia de deschidere F2.4, cu un senzor color și nu alb negru ca până acum.

Unele dintre leak-uri ne spun că Huawei afirmă faptul că Mate 20 Pro va fi capabil să focalizeze și să facă poze de la 2.5 cm!

Camera selfie este de 24 MP.

Trecem acum la display, unul impresionant cu diagonala de 6.39 inci și o rezoluție de 1440 x 3120 pixeli, ecran curbat și o inovație: senzor de amprentă pus sub display. Notch-ul va veni la rândul său cu o inovație, având ceea ce se numește Surface Emitting Laser (VSEL), pentru a permite un timp mai scurt pentru recunoașterea facială.

În interior avem cipset-ul Kirin 980 cu CPU la 2.6GHz, 6GB RAM și probabil 128GB, 256GB și 512GB pentru stocare. NE pregătim să aflăm ce înseamnă cardul nanoSD despre care Huawei tot vorbește în ultima vreme.

Bateria, un element definitoriu pentru flagship-urile moderne va fi de 4200 mAh, cu SuperCharge 2.0 care permite încărcarea în 30 de min până la 70% din capacitate.

Huawei aduce Mate 20 Pro la standardul IP68, îi oferă wireless charging. Nu în ultimul rând merită menționat și că Mate 20 Pro va fi al doilea flagship ce vine preinstalat cu Android 9 Pie, după Sony Xperia XZ3.

Prețul de pornire este undeva la 1100 EUR.

Cam astea sunt detaliile importante pentru Huawei P20 Pro, în două zile aflăm dacă am omis ceva.

via PN

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep