HomeFeaturedFocusGalaxy A14 5G, detalii despre Exynos 1330

Galaxy A14 5G, detalii despre Exynos 1330

Samsung Galaxy A14 5G

Că informațiile despre Samsung Galaxy A14 5G sunt tot mai frecvente, nu ar trebui să mire. Dincolo de faptul că telefon este foarte aproape de apariția sa oficială, este urmașul unuia dintre cele mai populare terminale ale anului trecut pentru compania coreeană.

Dispozitivul tocmai a fost listat în Google Play Console și a lăsat la vedere câteva detalii despre chipset-ul său. Un model Exynos 1330 încă neanunțat oficial. Bine, Samsung nici nu face evenimente de lansare pentru chipset-urile sale proprietare. Însă opinia publică era curioasă în legătură cu performanțele pe care le va putea genera acest chipset.

Așa că faptul că Google Play Console a listat modelul Galaxy A14 5G, ne lasă să vedem care va fi arhitectura noului chipset. Acesta va avea două nuclee Cortex A78 tactat la 2.4 GHz și șase nuclee Cortex A55 tactate la 2.0 GHz. Procesorul grafic este un Mali-G68 GPU.

Cei de la GSM Arena au realizat și un tabel comparativ. În care au inclus foarte inspirat și un Dimensity 700 de la MediaTek. Despre care se spune că va echipa o variantă de A14 5G. Vedeți mai jos acest tabel.

Alte informații tehnice despre Galaxy A14 5G ne vorbesc despre un acumulator de 5000 mAh, un senzor foto principal de 50 MP, o cameră frontală de 13 MP. Aceasta din urmă își va face loc într-un notch în formă de picătură cu care este prevăzut ecranul de 6.8 inchi cu rezoluție fullHD+.

Telefonul ar trebui să apară în zilele următoare.

via GSM Arena  

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep