HomeFeaturedFocusjOBS, filmul despre viața lui Steve Jobs, rulează azi în premieră

jOBS, filmul despre viața lui Steve Jobs, rulează azi în premieră

Steve-Jobs-Steve-Wozniak

Filmările la pelicula despre viața celebrului afacerist și co-fondator al Apple au mers mai bine decât se estima, astfel că astăzi are loc o primă proiecție a lui, în cerc restrâns, în cadrul festivalului Sundance Film Festival din Park City, Utah.

Mai mult, a fost înaintată și o dată oficială pentru premiera cu publicul, care se pare că va avea loc în aceeași lună în care, în urmă cu 37 de ani, se puneau bazele companiei Apple Inc. Mai exact, filmul va fi disponibil publicului larg pe data de 19 Aprilie.

Dacă despre film și actorii din el v-am oferit câteva detalii cu ceva timp în urmă, iată că încep să iasă la suprafață și câteva zvonuri mai neoficiale. Se pare că după ce a urmărit un scurt teaser al filmului, Steve Wozniak s-a declarat dezamăgit și a afirmat că lucrurile par destul de departe de realitate. Adevărul este că puțini oameni știu cum au fost puse bazele Apple cu adevărat, iar Steve Wozniak este unul dintre ei. Poate că după apariția filmului vom avea o părere și din partea lui Ronald Wayne, ultimul dintre cei trei fondatori ai Apple, dar și cel cu cea mai mică și scurtă implicare, astfel încât vom putea discerne între adevărul din film și cosmetizarea hollywoodiană specifică fiecărei producții, fie ea chiar biografice.

Până atunci, vă invit să ne delectăm cu o scurtă secvență din film, care a fost difuzată aseară pe Entertainment Tonight.

4 COMENTARII

  1. Trebuie, dar nu prea e, daca ne luam dupa cei ce au avut acces la prima vizionare. E clar ca se hollywood-iza povestea, dar cat? Se pare ca destul de mult. Totusi, cica Kutcher il joaca bine pe Jobs. Vom vedea.

  2. Ce o tot dati inainte cu Jobs? E film facut de Hollywood, el trebuie sa se vanda, sa trezeasca ceva in spectatori. Nu are treaba cu realitatea.
    Nu va fi nici primul si nici ultimul.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep