HomeFeaturedFocusLa categoria super-grea (XXL), un nou luptător din China: ZTE Grand Memo

La categoria super-grea (XXL), un nou luptător din China: ZTE Grand Memo

zte-grand-memo

Mai sunt câteva aruncături de băț și se mai poate mânca și o pâine până la Mobile World Congress 2013 de la Barcelona, dar deja încep să apară preview-uri legate de ceea ce o să se întâmple acolo. Și unul dintre producătorii destul de activi în această direcție este ZTE.

Care la un eveniment din Hong Kong a scos din joben un nou protagonist pe piața telefoanelor smart, care cel mai probabil va îmbogăți vitrina ZTE de la celebrul târg. Este vorba despre Grand Memo, un phablet de 5.7 inchi cu rezoluție de 720p, cu procesor quad-core de 1.7 GHz de la Snapdragon, cu Android 4.1.2 și cu o cameră de 13 megapixeli.

Având în vedere poziția, atât geografică, cât și în clasamentul mondial al producătorilor de telefoane, destul de similară cu a celor de la Huawei, probabil că prima luptă pe care Grand Memo o va da va fi cu rivalul Huawei Ascend Mate, pe care îl putem ușor încadra la aceeași categorie. Pe măsură ce ne vom apropia de MWC, probabil că o să apară și mai multe caracteristici tehnice ale aparatului. Oricum, cei de la ZTE se mișcă frumos, având în vedere că au dat de înțeles presei că pregătesc un alt proiect la fel de îndrăzneț: un telefon cu MozillaOS. Nu-i așa că sună interesant?

Sursa foto: Engadget

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep