HomeFeaturedFocusViata lui John McAfee devine subiect de film. Și ce film va...

Viata lui John McAfee devine subiect de film. Și ce film va ieși!!!

mcafee1

La cum arată povestea sa, o sa avem un film pe cinste. Viața fostului miliardar și pionier în industria de antivirus și securitate bate fără probleme majoritatea scenariilor de Hollywood, fiind presărată cu tot ceea ce îi trebuie unui film de acțiune reușit.

Vă spuneam cu ceva timp în urmă că Steve Jobs va avea parte de o ecranizare a celei mai importante părți a vieții sale. Ei bine, după ce am citit povestea completă a fostului om de IT, în vârstă acum de 67 de ani, nu exagerez prea mult când spun că filmul despre Steve Jobs o să pară cam ca episodul 4632 din “Tânăr și neliniștit”.

Ca să argumentez această afirmație, vă spun doar că drumul lui John McAfee din iad până în paradis și înapoi în iad, este presărat cu o mulțime de întâmplări demne de un film (de acțiune): consum de droguri și alcool, un harem plin de femei minore, posesie si uz de armă, hărțuire din partea poliției, evadări, acuzații de crimă, partide de ruletă rusească și lista poate continua. Vă recomand să citiți povestea completă a acestui om, al cărui nume a însemnat pentru mulți, și mă număr printre ei, prima soluție de securitate folosită, așa cum o redă Joshua Davis de la Wired, unul dintre puținii confidenți ai personajului nostru.

mcafee-new-finke

Despre film încă nu se cunosc foarte multe detalii. Se știe doar că studiourile Warner Bros au cumpărat deja povestea de la Wired pentru a o adapta pentru marele ecran. Sunt extrem de curios ce actor ar putea să îl interpreteze pe John McAfee. Priviți pozele și spuneți și voi cine s-ar potrivi unui astfel de rol!

mcafee

7 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep