HomeFeaturedFocusZvonuri despre posibila configurație a lui PlayStation 4

Zvonuri despre posibila configurație a lui PlayStation 4

Rumor-PS4

Vreți să aflați cel mai nou zvon despre ce configurație ar putea avea următoarea consolă PlayStation? Conform unui document, ce pare să fie oficial, care a fost obținut de Kotaku, consola PlayStation 4 ar fi construită folosind un procesor AMD cu arhitectura Bulldozer cu 8 nuclee, ce funcționează la o frecvență necunoscută. Deși n-au avut tocmai cea mai bună performanță sau reclamă cu putință, nu sunt tocmai pe cât de rele s-ar crede.

Pe partea de memorie consola chiar ar avea 8 GB de memorie RAM, cum și-a dorit directorul studioului Crytek, alături de 2.2 GB separați dedicați memoriei video. Aproximativ de 20 de ori mai mult față de Playstation 3, un lucru foarte îmbucurător. Ca adaptor video consola ar folosi un GPU din seria AMD R10xx, cu nume de cod Liverpool, ce nu are un echivelent direct cu un GPU standard, disponibil acum pe piață.

Consola va avea un Blu-Ray Drive, 4 porturi USB 3.0, 2 porturi de Ethernet, un HDD de 160 GB, și suport pentru până la 7.1 canale audio. De asemenea, se va folosi de un tip nou de controler, ce va reține forma actuală a unui DualShock, dar va adăuga un panou tactil, pe care inevitabil nu-l va folosi nimeni.

Informațiile nu au fost confirmate de Sony, și nici nu vor fi până la dezvăluirea oficială a consolei, ce va avea loc cândva anul acesta, zvonurile spun că în cadrul E3 vom afla mai exact când.

Material preluat de pe www.games-arena.ro

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep