HomeFeaturedFocusOld is vintage and vintage is expensive

Old is vintage and vintage is expensive

C64

Probabil că după acest principiu s-au ghidat și posesorii unui prototip Commodore. Un nume care nu are cum să nu trezească nostalgii celor care au avut de-a face cu IT-ul și în urmă cu vreo două decenii bune.

Mânați probabil și de succesul înregistrat într-o licitație în care un model de la Texas Instruments de 10 MHz (TI-99/8) din 1983 s-a vândut contra sumei de 3240 de dolari, întreprinzătorii în cauză au scos la licitație un așa zis prototip Commodore 65, care ar fi trebuit să iasă pe piață în 1991-1992 ca succesor al popularului C64, dar care nu a mai văzut lumina lansării oficiale din cauza falimentului companiei.

Cu toate că la momentul acela produsul nu a mai avut ocazia să își arate succesul comercial, a recuperat din plin, fiind licitat contra sumei de 7625 de dolari. Lucru care ne arată pe de-o parte că sunt mulți nostalgici pe lumea asta, dar și că înainte de a arunca obiectele vechi și nefolositoare, am face bine să ne gândim de două ori. În virtutea acestei a doua teorii, ia uitați ce am eu în sertarul de la birou! E un început, nu-i așa? 🙂

 

IMG368

8 COMENTARII

  1. @Cristi cu tata…cand ajung prin prasov…promit ca te scot la un gratar…iti fac cinste de botezul tau.
    No…scuze…dar asta-i efectul secundar cand postez si la Ionut…ma ambalez prea tare…intru in fibrilatii…privirea se incetoseaza…se face un soi de tunel…si atat vad: Ionut+Microsoft=KILLLLLLLLLLLLLLLLL!!!!!!!!!!!!!!

  2. @Cristi era de asteptat cu tentinta asta. La fel ii si la capitolul masini, la fel ii si la capitolul sisteme audio (un patefon s-a vandut cu vo 10.000 usd acum ceva ani). La fel ii cu mobilierul. Prin urmare, de ce sa nu fie la fel si cu caculatorul? Peste 20 ani, o sa vedem un Samsung S I vandut la 3000 USD…o masina electrica vintage, un smart tv vintage.
    Mai mult, daca te uiti la echipamentele wifi cu aspect vintage…au de multe ori niste preturi de vorbesti de unul singur. Am vazut un TV ce arata ca un…nu mai stiu ce model de prin anii 50…ce costa vo 2000 USD

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep