HomeFeaturedFocusAscend Mate 7, un Huawei la curtea regelui

Ascend Mate 7, un Huawei la curtea regelui

Da, recunosc că în momentul în care văd o formulare de genul Monarch Edition, nu am cum să nu fiu puțin ironic. Chiar dacă, având în vedere faptul că Huawei sunt asiatici, ea poate fi justificată. Am mai spus-o, consumatorii din Asia au niște gusturi mai ciudate, iar producătorii sunt nevoiți să vină în întâmpinarea lor. Huawei Ascend Mate 7 Monarch Edition este, după părerea mea, un astfel de efort pe care producătorul îl întreprinde.

Prin ce se traduce acest Monarch Edition? Practic avem de-a face cu un Huawei Ascend Mate 7 clasic, cu mici adiții care să justifice caracterul nobil pe care vrea să și-l atribuie acest phablet. Protecția cu Gorilla Glass a display-ului de 6 inchi a fost înlocuită cu una pe bază de safir, memoria internă a fost ridicată la 64 de GB și, bineînțeles, se bate monedă multă pe o nuanță de auriu (nu că ar fi lipsit din paleta de culori alte telefonului normal). Mai adăugați un card VIP care garantează repararea într-o oră, indiferent de defecțiune (eu nu pot să înghit așa gălușcă).

Merită aproximativ 110 dolari în plus? Decizia este una grea de tot, având în vedere că Huawei aruncă în luptă și o sticlă de vin pretențios Mossel, ocazie cu care asistăm la o premieră interesantă. Așa promoție nu găsești pe toate drumurile!

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep