HomeFeaturedFocusHuawei anunta Ascend Mate 7, cu ecran de 6 inchi :)

Huawei anunta Ascend Mate 7, cu ecran de 6 inchi :)

Da, și eu m-am speriat la prima vedere că apare încă un telefon mare de tot. Nu că 6 inchi nu ar fi deja o dimensiune cam mare, dar pe asta am ajuns să o diger grație celor vreo două luni pe care le-am petrecut cu Serioux Symbiosis X4. Revenind totuși la Huawei-ul nostru, nu am nici cea mai mică idee de unde poate veni 7-le respectiv. Poate de la cei 600 de euro care vor reprezenta prețul versiunii cu 32 GB de memorie internă. Gata, ne-am întrecut destul cu gluma.

Cu o mină serioasă vă spun că Huawei Ascend Mate 7 pare să arate chiar bine, iar din punct de vedere tehnic reușește să impresioneze, cel puțin pe hârtie. Un display de 6 inchi, așa cum spuneam, cu 1080p și margini extrem de subțiri, un procesor octa-core Kirin 925 cu patru nuclee Cortex-A15 la 1,8 GHz și patru Cortex-A7 la 1,3 GHz, plus un GPU Mali-T628, camere de 13 și de 5 megapixeli, o baterie potentă de 4100 mAh și un Android 4.4 KitKat. Vor exista două variante, una cu 16 GB de stocare internă și 2 GB de memorie RAM, cu un preț de 499 euro și una mai nervoasă, cu 3 GB de RAM și 32 de GB pentru stocare internă, cu un preț „de catalog” de 599 de euro, așa cum spuneam mai sus.

Lumea pare să o fi luat razna cu gama de culori, sau mai degrabă cu denumirile pompoase pe care acestea le iau. Obsidian Black, Moonlight Silver, and Amber Gold vor fi cele trei alegeri pentru Huawei Ascend Mate 7. În ciuda acestor detalii artistice, cele comerciale lipsesc, deocamdată.

via Cnet

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep