HomeFeaturedFocusGary Kovacs se retrage din poziția de CEO al Mozilla

Gary Kovacs se retrage din poziția de CEO al Mozilla

Gary-Kovacs-Mozilla

Deocamdată rămâne în board-ul companiei, pentru că așa e frumos și dă bine la presă. Dar având în vedere și restul mișcărilor de poziții și oameni din fruntea Mozilla, probabil că este o mișcare impusă. Nu se știu motivle care i se impută lui Kovacs și probabil că nici nu se vor știi vreodată. Și nici măcar nu prezintă interes.

Mult mai interesant este faptul că Kovacs este omul care a preluat frâiele companiei într-o perioadă tulbure, cu Google Chrome reașezând clasamentul browserelor, și este și omul sub care s-au pus bazele Firefox OS, chiar dacă timid deocamdată. Important este că Mozilla a pătruns pe piața dispozitivelor mobile, acolo unde multe minți luminate văd viitorul.

Nu se știe încă cine va veni în locul său, deocamdată este o situație de interimat, dar sperăm să meargă pe același drum pe care Mozilla a pedalat de la începuturi, de produs independet, fără apartenență la vre-un concern care să-i impună anumite alianțe doar de dragul câștigurilor financiare. Până la urmă aici a fost mereu farmecul Mozilla, în independența pe care o afișa și pe care sperăm să o afișeze și în continuare.

via Cnet

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep