HomeFeaturedFocusLG prezent în hora telefoanelor rezistente la apă

LG prezent în hora telefoanelor rezistente la apă

LG-Optimus-GJ

Parcă deciși să ne arate că prezența unui LG Optimus G cu abilități de scafandru în oferta celor de la DoCoMo, operatorul japonez care a aliniat câteva device-uri interesante, nu a fost una accidentală, coreenii de la LG, vin cu o versiune modificată și pentru piața din Taiwan.

Se numește LG Optimus GJ și se mândrește cu faptul că “își poate ține respirația” timp de 30 de minute, scufundat la o adâncime mai mică de un metru. Nu mai este la fel de mândru atunci când vine vorba de conexiunea NFC (motiv pentru care este roșu de supărare, mai ales pe spate J). Totuși compensează la baterie, acolo unde vine cu 2280 mAh, în comparație cu cei 2100 mAh ai fratelui său mai temător de apă.

Este deja o modă, ca marii producători să deriveze modelele lor celebre pentru piețele asiatice. Ne-au arătat-o cei de la HTC acum câteva zile, o fac și cei de la LG. Nu îmi dau seama cât de eficientă este această tactică, probabil că este din moment ce mulți o îmbrățișează, dar nu mă pot abține să mă întreb, oare cum ar arăta un moment customizat pentru piața din România?

via Engadget

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep