HomeFeaturedFocusFujitsu ARROWS A 202F, un samurai rezistent

Fujitsu ARROWS A 202F, un samurai rezistent

fujitsu arrows

Nu rezistent la apă, așa cum v-ați fi așteptat după pleiada de aparate care afișau această abilitate, ci rezistent în timp, datorită bateriei relativ mari pentru un smartphone, de 3000 de mAh, și tehnologiei Human Centric Engine care, conform producătorului, ajută și ea la prelungirea vieții acumulatorului între două încărcări. Astfel că telefonul poate rezista peste două zile la un ritm de utilizare destul de dinamic. Cel puțin acestea sunt specificațiile producătorului, sunt curios care ar fi părerea unui power-user ca Ionuț, dacă ar pute mâna pe un astfel de telefon.

Din fericire (cel mai probabil) pentru Fujitsu, Ionuț nu o să aibă această ocazie, pentru că, la fel ca în cazul tuturor smartphone-urilor acestui fabricant, ARROWS A 202F este dedicat doar pieței din Japonia. Și asta ne face să îl încadrăm în categoria celebră deja “Sunt tari și arată bine, păcat că nu o să le vedem niciodată la față, pentru că nu o să iasă din țara lor”, pentru că din punct de vedere tehnic aparatul sună chiar bine.

Avem, pe lângă acumulatorul de 3000 de mAh de care v-am povestit deja, un procesor quad-core de 1,7 GHz, Snapdraon 600, o memorie RAM de 2GB și una internă de 64GB și mai ales un display 1080p de 5 inchi. Sună bine, dar formularea mea nu este tocmai cea mai fericită. Pentru că, din păcate, nu avem noi, ci au japonezii.

Via The Next Web

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep