HomeFeaturedFocusUn nou un hard disk extern de la ADATA: DashDrive HV620

Un nou un hard disk extern de la ADATA: DashDrive HV620

adata

ADATA Technology, unul dintre cei mai mari furnizori de module DRAM și dispozitive Flash USB, care oferă soluții complete de stocare precum carduri de memorie, SSD-uri și Hard Disk-uri portabile, a lansat noul DashDrive HV620, un hard disk extern cu un design elegant şi interfaţă USB 3.0.

Unul dintre atuurile acestui produs este greutatea de doar 152 de grame. Combinată cu o carcasă lucioasă și un design compact, cu marginile ridicate pentru o protecție suplimentară,fac din acest produse o alegere ideală pentru cei ce doresc un hard disk de buzunar.

Noul DashDrive HV620 va fi iniţial disponibil la capacitățile de 500 GB şi 1 TB. Cumpărătorii acestui produs vor primi cea mai recentă versiune de Norton Internet Security 2013 (trial de 60 de zile), precum şi software-ul companiei HDDtoGo ce asigură mobilitate şi siguranţă. De asemenea, la cumpărarea unui hard disk din gama DashDrive NV620 cumpărătorul beneficiază de 3 ani garanţie pentru produs.

Preturile recomandate de producator pentru aceste produse sunt de 56.99 euro pentru modelul de 500 de GB, respectiv 80.99 euro pentru cel de 1 TB.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep