HomeFeaturedFocusApple se împacă bine cu guvernul american

Apple se împacă bine cu guvernul american

ipads-education

Atât de bine, încât în ciuda poziției aparent revoltate pe care a avut-o împotriva NSA-ului în scandalul PRISM, reușește să încheie un contract extrem de avantajos cu autoritățile din SUA. Un contract care presupune dotarea cu iPad-uri a fiecărui elev din districtul Los Angeles.

Și ca să vă faceți o idee despre ce înseamnă acest contract, o primă tranșă din el, care a presupus livrarea a 31.000 de tablete, a însumat aproximativ 30 de milioane de dolari. Iar numărul total de elevi care sunt incluși în acest program este de aproximativ 640.000. Nu numai că suma la care se va ajunge va fi una impresionantă, dar chiar și numeric, în condițiile în care compania din Cupertino a încheiat ultimul trimestru cu o scădere dramatică a numărului de tablete vândute la nivel global (14,6 milioane de bucăți), noul contract va avea un impact plăcut în totalul vânzărilor.

Din parta autorităților, explicația pentru demararea acestui program, este una decentă:

“The most important thing is to try to prepare the kids for the technology they are going to face when they are going to graduate.”

Totuși, nu la fel de decentă pare explicația cusută cu ață albă conform căreia, deși s-au adunat mai multe oferte, 12 la număr, inclusiv din partea competitorilor Apple, cum ar fi Samsung, oferte care au fost analizate de un număr de 30 de specialiști, compania din Cupertino a fost aleasă ca unic furnizor, după ce au fost luate în calcul mai multe aspecte. Se poate și la ei!

via CiteWorld

4 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep