HomeFeaturedFocusLG Optimus G2 prinde contur

LG Optimus G2 prinde contur

lg optimus g2

Încep să apară tot mai multe materiale cu viitorul purtător de stindard în materie de smartphone al celor de la LG, Optimus G2. Și din ceea ce se vede în pozele respective, aparatul își va lua foarte în serios acest rol.

Ultimul set de materiale de tip leak a fost receptionat de către Engadget de la o sursă anonimă. Lăsând deoparte teoria mea cu leak-urile și sursele așa-zis anonime, ceea ce se vede din pozele respective lasă o impresie plăcută. Un display de 5,2 inchi și rezoluție de 1080p cu o margine foarte subțire, în spatele său un procesor Snapdragon 800, un quad-core setat la o frecvență de 2,3 GHz, memoria RAM de 2GB, care începe să devină un standard pentru un telefon cu pretenții, întregesc fericit ansamblul început de aspectul fizic îmbunătățit considerabil față de predecesori.

Dacă vreți să vă faceți o idee despre aspectul fizic al acestui telefon, aveți la dispoziție câteva fotografii de tip leak centralizate eficient de către Engadget. Tot acolo este și un clip care îl prezintă pe eroul nostru în acțiune.

lg optimus g2 engadget

via Engadget

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep