HomeFeaturedFocusYahoo continuă achizițiile

Yahoo continuă achizițiile

qwiki

După ce i-am văzut pe cei de la Yahoo cumpărând Tumblr, ne gândeam că își vor îndrepta eforturile înspre compania achiziționată. Dar, cel puțin deocamdată, sesiunea de shopping continuă. De această dată, ținta celor de la Yahoo a fost Qwiki, aplicația pentru iOS care permite prelucrarea și sharingul de fișiere video între utilizatori. Și chiar dacă de această dată nu a fost făcută publică valoarea tranzacției, putem bănui că este cu mult mai mică decât valoarea de cumpărare a Tumblr.

Între timp, conform celor de la Reuters, valoarea tranzacțieise învârte în jurul sumei de 50 de milioane de dolari! Este o sumă impreionantă, peste ceea ce aș fi estimat. Eu zic să ne apucăm de aplicații (pentru iOS)!

Nouă ne rămâne să sperăm că enuziasmul celor de la Yahoo manifestat atunci când vine vorba de achiziții (cu câteva zile în urmă au mai achiziționat și Bignoggins Productions) , se va păstra și în momentul în care acestea vor fi integrate într-un fel sau altul cu serviciile deja existente.

Via Reuters

4 COMENTARII

  1. Ar fi bine daca ar si face ceva cu aceste achizitii. De exemplu, ma asteptam sa profite de inchiderea Google Reader si sa relanseze Summly, aplicatia de stiri cumparata in martie.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep